Åpne hovedmenyen
Deicide
Deicide band 001.jpg
Deicide i Warszawa, 22. januar 2009
OpphavUSA Tampa, Florida
Periode1987
Tidligere navnAmon, Carnage
SjangerDeath metal
Aktive år1989
PlateselskapRoadrunner, Earache, Century Media
Medlemmer
Glen Benton
Steve Asheim
Jack Owen
Kevin Quirion
Tidligere medlemmer
Brian Hoffman
Eric Hoffman
Dave Suzuki
Ralph Santolla

Deicide er et amerikansk death metal-band og ble stiftet i Tampa, Florida i 1987.

DiskografiRediger

StudioalbumRediger

  • Deicide (1990)
  • Legion (1992)
  • Once Upon the Cross (1995)
  • Serpents of the Light (1997)
  • Insineratehymn (2000)
  • In Torment in Hell (2001)
  • Scars of the Crucifix (2004)
  • The Stench of Redemption (2006)
  • Till Death Do Us Part (2008)
  • To Hell with God (2011)
  • In The Minds Of Evil (2013)

SamlealbumRediger

  • Amon, Feasting the Beast (1993)
  • The Best of Deicide (2003)

KonsertalbumRediger

  • When Satan Lives (1998)
  • Doomsday L.A. (2007)

DVD-utgivelserRediger

  • When London Burns (2006)
  • Doomsday L.A. (2007)

Eksterne lenkerRediger