Åpne hovedmenyen
David Seltzer
Seltzer, David (2007) crop.jpg
Født12. februar 1940 (79 år)
Highland Park
Ektefelle Eugenia Zukerman (1987–)
Beskjeftigelse Filmprodusent, filmregissør, manusforfatter
Nasjonalitet USA
Utmerkelse Golden Raspberry Award for Worst Director (1992)

David Seltzer (født i 1940 i Highland Park, Illinois, USA) en amerikansk manusforfatter, produsent og regissør.

Han giftet seg med Eugenia Zukerman i 1987 og sammen har de datteren Emily Seltzer, som er skuespiller.

Innhold

FilmografiRediger

ManusforfatterRediger

  • 2006 Strangers on a Train (kommer)
  • 2005 Revelations (TV-miniserie)
  • 2002 Dragonfly
  • 2001 Nobody's Baby
  • 1998 My Giant
  • 1998 Djevelens engel (orig. The Eighteenth Angel)
  • 1992 I ørnens klør (orig. Shining Through)
  • 1991 Omen IV: The Awakening (TV)
  • 1990 Midt i siktet (orig. Bird on a Wire
  • 1988 Kjapp i replikken (orig. Punchline)
  • 1987 Someone to Watch Over Me (ukreditert)
  • 1986 Lucas
  • 1985 Private Sessions) (TV)
  • 1983 Bord til fem (orig. Table for Five)
  • 1982 I morgen er det for sent (orig. Six Weeks)
  • 1981 The Final Conflict
  • 1979 Spådommen (orig. Prophecy)
  • 1977 Green Eyes
  • 1976 The Omen
  • 1975 Utfordringen (orig. The Other Side of the Mountain)
  • 1975 My Father's House (TV)
  • 1974 Larry (TV)
  • 1972 Ensom, men fri (orig. One Is a Lonely Number)
  • 1972 King, Queen, Knave
  • 1971 The Hellstrom Chronicle
  • 1968 Sophia: A Self-Portrait (TV)

ProdusentRediger

  • 2005 Revelations (TV-miniserie) (produksjonsleder)
  • 1999 Inherit the Wind
  • 1998 The Eighteenth Angel (produksjonsleder)
  • 1992 Shining Through (produksjonsleder)
  • 1977 Green Eyes (TV)
  • 1964 National Geographic Specials (TV-serie)

RegissørRediger

  • 2001 Nobody's Baby
  • 1992 I ørnens klør (orig. Shining Through)
  • 1988 Kjapp i replikken (orig. Punchline)
  • 1986 Styrkeprøven (orig. Lucas)
  • 1964 National Geographic Specials (TV-serie)

Eksterne lenkerRediger