Claire Holt

australsk skuespiller
Claire Holt
Claire Holt 2012.jpg
Holt i 2012
FødtClaire Rhiannon Holt
11. juni 1988 (32 år)
Brisbane, Queensland, Australia
Utdannet ved Stuartholme SchoolRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller
Nasjonalitet Australia, USARediger på Wikidata
Aktive år2006—forsatt aktiv
IMDbIMDb

Claire Rhiannon Holt (født 11. juni 1988[1]) er en australsk skuespiller, best kjent for sin rolle i TV-serien H2O: Just Add Water og Rebekah Mikaelson fra The Vampire Diaries og The Originals.

Personlig livRediger

Claire Rhiannon Holt ble uteksaminert fra Stuartholme skole i Toowong (Brisbane, Queensland) ved utgangen av 2005.

Hun er glad i sport, og liker svømming og volleyball. I tillegg er hun en konkurransedyktig vannpolospiller og har svart belte i Tae-Kwon-Do. Som litt yngre likte hun å synge og var med i skolekoret. Hun liker det fortsatt. Claire Holt er en veldig aktiv, ung kvinne, men når hun ikke driver med idrett, liker hun å være med venner, shoppe, og er også glad i å spille piano og gitar, og å synge.

Claires yndlingsfilm er Little Miss Sunshine.

Nå for tiden bor Claire Holt i Los Angeles.

Hun er nå aktiv som rollen Rebekah i The vampire diaries

FilmografiRediger

År 2011 The Vampire Diaries Rolle Rebekah
2006 - 2008 H2O: Just Add Water Emma Gilbert
2009 Messengers 2: The Scarecrow Lindsay Rollins


2011 - The Vampire Diaries Rebekah Mikaelson
2012 Blue Like Jazz Penny
2013- The Originals Rebekah Mikaelson

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger