Chastain er et amerikansk heavy metal-band med opphav fra Cincinnati, Ohio.

Chastain
Fred Coury - Cinderella.jpg
OpphavUSA Ohio Cincinnati
Periode1984 -
Sjanger Heavy metalRediger på Wikidata
Aktive år1984
PlateselskapLeviathan Records
NettstedOffisiell nettside
Medlemmer
Kate French
David T. Chastain
Dave Starr
Larry Howe
Tidligere medlemmer
Leather Leone
Mike Skimmerhorn
David Harbour
Kevin Kekes
Fred Coury
Ken Mary
John Luke Hebert
Dennis Lesh
Stygian

Bandet ble startet i 1984 av gitarist og frontfigur David T. Chastain.

MedlemmerRediger

Nåværende medlemmerRediger

Tidligere medlemmerRediger

  • Leather Leone – vokal
  • Mike Skimmerhorn – bassgitar
  • David Harbour – bassgitar
  • Kevin Kekes – bassgitar
  • Fred Coury – slagverk
  • Ken Mary – slagverk
  • John Luke Hébert – slagverk
  • Dennis Lesh – slagverk
  • Stygian – slagverk

DiskografiRediger

  • Mystery of Illusion (1985)
  • Ruler of the Wasteland (1986)
  • The 7th of Never (1987)
  • Voice of the Cult (1988)
  • For Those Who Dare (1990)
  • Sick Society (1995)
  • In Dementia (1997)
  • In An Outrage (2004)

Eksterne lenkerRediger