Cecilia (sangerinne)

norsk vokalist
Cecilia
Cecilia (Norwegian singer).jpg
Født9. mai 1967[1] (52 år)
Harstad
Beskjeftigelse Sanger
Nasjonalitet Norge
Musikalsk karriere
Sjangercrossover
Instrumentvokal
Aktive år1994
Nettstedhttp://www.ceciliasings.com

Cecilie Lima Knutsen,[2] artistnavn Cecilia,[3] (født 9. mai 1967 i Harstad[4]) er en sanger innenfor klassisk musikk og crossover.

Hun er utdannet ved Musikkonservatoriet i Oslo, hvor hun gjorde seg bemerket med gode karakterer. Hun studerte i seks år i konservatoriene i Oslo, Danmark og Tyskland. Siden har hun turnert og sunget verden over, utgitt syv album, to av dem via Universal Music Group, men har hatt liten offentlig oppmerksomhet.

Cecilia er blant annet kjent for sin fremføring av hymnen «Amazing Grace».

DiskografiRediger

  • 1994 - Voice of the Feminine Spirit
  • 1996 - Voice of Violet 19
  • 1999 - Inner Harmony
  • 2001 - Let There Be Peace On Earth
  • 2003 - Best of Cecilia
  • 2006 - The Healing Voice
  • 2007 - Amazing Grace

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger