Åpne hovedmenyen
Carl Habel
Født19. oktober 1915
Christiania
Død7. august 1979 (63 år)
Oslo
Beskjeftigelse Skuespiller
Nasjonalitet Norge

Carl Habel (født 19. oktober 1915 i Oslo, død 7. august 1979) var en norsk skuespiller. Han filmdebuterte i Godvakker-Maren i 1940.

FilmografiRediger

År Filmtittel Rollenavn
1974 Olsenbanden møter Kongen og Knekten Bankfullmektig
1964 Alle tiders kupp
1958 Salve Sauegjeter
1944 Villmarkens lov Terje Vik, oppsynsmann
1944 Brudekronen Oddmund Storlien
1940 Godvakker-Maren En arbeider

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger