Carl Habel

norsk skuespiller

Carl Habel (født 19. oktober 1915 i Oslo, død 7. august 1979) var en norsk skuespiller. Han filmdebuterte i Godvakker-Maren i 1940.

Carl Habel
Født19. okt. 1915Rediger på Wikidata
ChristianiaRediger på Wikidata
Død7. aug. 1979Rediger på Wikidata (63 år)
OsloRediger på Wikidata
Beskjeftigelse SkuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

FilmografiRediger

År Filmtittel Rollenavn
1974 Olsenbanden møter Kongen og Knekten Bankfullmektig
1964 Alle tiders kupp
1958 Salve Sauegjeter
1944 Villmarkens lov Terje Vik, oppsynsmann
1944 Brudekronen Oddmund Storlien
1940 Godvakker-Maren En arbeider

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger