Busta Rhymes

amerikansk musiker

Trevor Tahiem Smith jr. (født 20. mai 1972), bedre kjent under artistnavnet Busta Rhymes, er en amerikansk rapper, produsent and skuespiller.

Busta Rhymes
Out4Fame-Festival 2015 - Busta Rhymes - 2 (cropped).JPG
FødtTrevor George Smith Jr.
20. mai 1972[1][2][3]Rediger på Wikidata (50 år)
East FlatbushRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Musiker, skuespiller, rapper, sanger, filmskuespillerRediger på Wikidata
Utdannet ved George Westinghouse Career and Technical Education High School, Samuel J. Tilden High School, Uniondale High SchoolRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Musikalsk karriere
Pseudonym(er)Busta Rhymes
Sjanger Hiphop, hardcore-hiphop, østkystrapRediger på Wikidata
InstrumentVokal
Aktive år1989
PlateselskapConglomerate, Epic Records, Violator, Republic Records, Cash Money Records, Young Money Entertainment, Universal Motown Records, Interscope Records, Aftermath Entertainment, J Records, Elektra Records
Nettstedhttp://www.bustarhymes.com
IMDbIMDb

DiskografiRediger

  • The Coming (1996)
  • When Disaster Strikes... (1997)
  • E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front (1998)
  • Anarchy (2000)
  • Genesis (2001)
  • It Ain't Safe No More... (2002)
  • The Big Bang (2006)
  • Back on My B.S. (2009)
  • Year of the Dragon (2012)
  • Extinction Level Event 2 (2021)[4]

ReferanserRediger

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 9. april 2014[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Nederlandse Top 40, Nederlandse Top 40 artist ID busta-rhymes, besøkt 9. oktober 2017[Hentet fra Wikidata]
  3. ^ Internet Broadway Database, Internet Broadway Database person-id 76811, besøkt 9. oktober 2017[Hentet fra Wikidata]
  4. ^ Busta Rhymes’ 10th Studio Album Title Revealed | HipHop-N-More[død lenke]

Eksterne lenkerRediger