Åpne hovedmenyen
Brynjar Aa
Født21. juli 1960 (58 år)
Utdannet ved Høgskolen i Telemark
Beskjeftigelse Skuespiller, dramatiker
Nasjonalitet Norge

Brynjar Aa (født 21. juli 1960) er en norsk forfatter og dramatiker.

BibliografiRediger

  • 1981 Tjukken – ungdomsbok
  • 1982 Gords barn – roman
  • 1983 Babyboy – roman
  • 1986 Clæsh – skuespill
  • 1987 Flipper ; Clæsh ; Syx – tre drama
  • 1999 Trondheim eller Det evangeliske,eventyrlige og smått dileriske stevet om en reise til NidaRus inkl. Epilog – hørespill
  • 1999 Schlappz – roman

DramaRediger

  • Adjø solidaritet, spillefilm 1985
  • Clæsh, skuespill, Trøndelag Teater 1986–87
  • Flipper, hørespill, NRK Radioteatet, 1987
  • Syx, drama, NRK Fjernsynsteateret, 1988
  • Trondheim eller Det evangeliske,eventyrlige og smått dileriske stevet om en reise til NidaRus inkl. Epilog hørespill, NRK Radioteateret, 2003

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)