Boxcar Willie

amerikansk countrysanger
Boxcar Willie
FødtLecil Travis Martin
1. september 1931[1][2]Rediger på Wikidata
BransonRediger på Wikidata
Død12. april 1999[1][2]Rediger på Wikidata (67 år)
BransonRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Offiser, musiker, sanger, låtskriverRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerCountry
InstrumentVokal
IMDbIMDb

Boxcar Willie (født Lecil Travis Martin 1. september 1931 i Texas, død 12. april 1999) var en amerikansk countrysanger. Han hadde 34 gullplater og 5 platinaplater.

Utvsalgt diskografiRediger

  • 1977 Boxcar Willie
  • 1978 My daddy was a railroad man
  • 1982 Last train to heaven
  • 1991 The spirit Of America

ReferanserRediger

  1. ^ a b Discogs, 9. okt. 2017, Boxcar Willie, 693537
  2. ^ a b Find a Grave, 9. okt. 2017, Boxcar Willie, 5185

Eksterne lenkerRediger