Boston Caucus var en uformell politisk organisasjon som hadde betydelig innflytelse i Boston i årene før og etter den amerikanske revolusjonen. Dette var kanskje den første bruken av ordet caucus i betydningen et lukket møte med medlemmer av en bevegelse eller politiske parti for å bli enige om en felles plattform.[1]

Dragon Tavern, Boston

Tidlig i år rediger

Ingen skriftlig dokumentasjon har overlevd om de tidlige årene av caucus før 1740, men det er sterke holdepunkter for at det ble etablert rundt 1719 av den populære legen og handelsmannen Elisa Cooke Jr. [2] Cooke var en av de rikeste menn i provinsen med en eiendom verdsatt ved hans død i 1737 til 63 000 pund. Han var tung alkoholiker, og eieren av Goat Tavern på King Street.[3] Et annen tidlig medlem av Caucus var diakon Adams, far til Samuel Adams, en rik forretningsmann som ble en fremtredende figur i New Englands politikk.[4] Formålet med caucus var å beskytte interessene til de lave og midtre klasser i Boston, og for å fremme viktige saker.[5] Medlemmer av Caucus omfattet ledelse av det popular party, også kjent som whigs eller 'Patriot og caucus fikk økende innflytelse i Boston da den definerte problemer, fremmet politiske synspunkter og utfordret den britiske kronens myndighet.

Selv om den arbeidet for gi representasjon for vanlige folk, undergravde Caucus på noen områder den demokratiske prosessen ved å sette dagsorden for Boston bys møter på forhånd, og gjennom felles handling som i stor grad forhåndsbestemte resultatet.[6] I henhold til Peter Oliver, den siste chief justice of Massachusetts før revolusjonen, brukte Caucus store summer på brennevin for å vinne valget i 1720-årene. Cooke ser ut til å også ha hatt stor innflytelse i den markerte avslapping i tillatelser til brennevinssalg i 1720-årene, som ble populært hos et stort antall velgere.

Referanser rediger

  1. ^ Bell 2008.
  2. ^ Stowell 1820.
  3. ^ Smith, Thackeray & Strachey 1887.
  4. ^ Bell 2008b.
  5. ^ Ferling 2003.
  6. ^ Sismondo 2011.