Åpne hovedmenyen
Barbet Schroeder
Barbet Schroeder (2883902011) cropped.jpg
Født26. august 1941 (77 år)
Teheran
Ektefelle Bulle Ogier
Utdannet ved Lycée Henri IV, Lycée Condorcet
Beskjeftigelse Skuespiller, filmregissør, manusforfatter, filmprodusent, filmskuespiller
Nasjonalitet Frankrike, Sveits

Barbet Schroeder (født 26. august 1941) er en Iranskfødt filmregissør, produsent og skuespiller som primært har arbeidet i Frankrike og Hollywood.[1]

Innhold

FilmografiRediger

RegissørRediger

  • 1969 : More
  • 1972 : La Vallée
  • 1974 : Général Idi Amin Dada: Autoportrait (dokumentar)
  • 1975 : Maîtresse
  • 1978 : Koko, le gorille qui parle (dokumentar)
  • 1984 : Tricheurs
  • 1985 : The Charles Bukowski Tapes (dokumentar)
  • 1987 : Barfly
  • 1990 : Von Bülow-mysteriet
  • 1992 : Enslig ung kvinne søker...
  • 1995 : Kiss of Death
  • 1996 : Før og etter
  • 1998 : Desperate Measures
  • 2000 : La virgen de los sicarios
  • 2002 : Oppskrift på mord
  • 2007 : Djevelens advokat (dokumentar)
  • 2008 : Inju: The Beast in the Shadow
  • 2009 : Mad Men; sesong 3, episode 12 (TV)
  • 2015 : Amnesia
  • 2017 : The Venerable W

SkuespillerRediger

ReferanserRediger

  1. ^ «Biografi på allocine» (fransk). Besøkt 31. januar 2016. 

Eksterne lenkerRediger