Astrid Kloster

norsk kunstner, låtskriver og sanger
Astrid Kloster
Astrid Kloster.JPG
Født1. april 1970Rediger på Wikidata (50 år)
Beskjeftigelse Kunstner, låtskriver, sangerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
InstrumentVokal
Nettstedhttp://www.astridkloster.com/

Astrid Kloster (født 1. april 1970) er en norsk artist og låtskriver. Hun var i årrekke frontfigur i visepopgruppen Aftenlandet. Hun var vokalist på debutplaten Aftenlandet som kom ut i 1997. Platen var basert på tekster av Jakob Sande. Hun var også vokalist på platene Morgon i mai, God morgon høst og Min ville vind. Astrid Kloster har også gjort innspillinger og holdt konserter sammen med en rekke andre artister som Jon Eikemo, Odd Nordstoga, Jan Ingvar Toft, Heine Totland, Kenneth Sivertsen, og Göran Fristorp. I 2007 utgav hun sin egen plate Spor som er basert på visene til sin gode venn og kollega Kenneth Sivertsen. Platen som også er en hyllest til Kenneth Sivertsen fikk svært god kritikk.

DiskografiRediger

  • 1997 Aftenlandet
  • 1998 Morgon i mai
  • 2000 God morgon høst
  • 2002 Min ville vind
  • 2007 Spor
  • 2011 Vintersong

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger