Anne Marie Almedal

norsk musiker og sanger
Anne Marie Almedal
Født6. desember 1971Rediger på Wikidata (48 år)
KristiansandRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Sanger, musikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerPopmusikk
InstrumentVokal
IMDbIMDb

Anne Marie Almedal (født 6. desember 1971[1]) er en norsk musiker fra Vågsbygd i Kristiansand. Hun var vokalist i Velvet Belly fra 1989 til 2003. Hun er fra 2000 gift med Nicholas Sillitoe og de har to barn.

Anne Marie Almedal har gått rytmisk linje ved Musikkonservatoriet i Kristiansand. Hun har studert nederlandsk språk og kultur på Universitetet i Leiden og har kristendomskunnskap grunnfag fra Universitetet i Oslo. Akkurat nå jobber hun som sangpedagog på musikklinja på Vågsbygd vidergående skole.

Hun har komponert og synger kjenningsmelodien for TV-serien Himmelblå.

DiskografiRediger

  • Blue Sky Blue 2010
  • The Siren And The Sage 2007
  • Memory Lane 2012
  • Lightshadow 2018

ReferanserRediger

  1. ^ Skattelistene 2001

LitteraturRediger

Eksterne lenkerRediger