Angelus Apatrida

Angelus Apatrida
Angelus Apatrida al Leyendas del Rock.jpg
OpphavSpania Albacete, Spania, Spania (2000)
Periode2000 - i dag
SjangerThrash metal
Groove metal
Heavy metal
Aktive år2000
PlateselskapCentury Media
Nettstedwww.angelusapatrida.com
Medlemmer
Guillermo Izquierdo
David G. Álvarez
José J. Izquierdo
Víctor Valera
Tidligere medlemmer
Alberto Izquierdo
Alberto Gayoso

Angelus Apatrida er et spansk thrash metal-band fra Albacete (La Mancha), som ble grunnlagt i 2000. Bandet ga ut ett demo i 2001, en EP i 2003 og 6 album, det 4 siste via Century Media Records.

MedlemmerRediger

Nåværende
  • Guillermo Izquierdo – vokal og gitar
  • David G. Álvarez – gitar
  • José J. Izquierdo – bass
  • Víctor Varela – trommer
Tidligere
  • Alberto Izquierdo – trommer
  • Alberto Gayoso – vokal

DiskografiRediger

Demo og EP
  • Lost in the Realms of Orchinodaemon Demo (2001)
  • Unknown Human Being EP (2003)
Studioalbum
  • 2006: Evil Unleashed
  • 2007: Give 'Em War
  • 2010: Clockwork
  • 2012: The Call
  • 2015: Hidden Evolution
  • 2018: Cabaret de la Guillotine

Eksterne lenkerRediger


 Denne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.