Øivind Elgenes

norsk musiker

Øivind «Elg» Elgenes (født 13. februar 1958) er en norsk vokalist, gitarist og låtskriver.

Øivind Elgenes
Øyvind Elgenes 2008.jpg
Øivind Elgenes under en konsert med Dance with a Stranger i 2008.
Født13. februar 1958Rediger på Wikidata (63 år)
KristiansundRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Sanger, komponistRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
InstrumentVokal
Nettstedhttp://www.elgsinverden.com
IMDbIMDb

Elgenes vokste opp i Kristiansund sammen med Lynni Treekrem og Frode Alnæs. Sistnevnte dannet han senere Dance with a Stranger sammen med.

DiskografiRediger

Singler
  • Flyr med alle vindan (1995), med Terje Tysland
  • Morrasola (1997)
  • Hørt det før (1997)
  • Let's Do It (1998), med Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen
  • This Little Rose (2000)
  • Hjemlengsel (2000)
  • Ain't Nobodies Business (2004)
  • Hanging on (2004)
  • Storm (2010)
  • Gud hjelp mæ hjæm (2010)
  • Lucky One (2013)
  • Jul hos aille no (2014)
  • Pacific Plastic Vortex (2015)
  • Summer In My Hometown (2015)
  • Alt er nå (2016), med Asle Beck
  • Shine Your Light (2017)
  • Jul hos aille no (2017)
  • Sommar'n oppi nord (2018)

Dance with a StrangerRediger

Singler/EP-er
  • Just a Second/No More Sorrow (1986)
  • Boys and Girls/Close to You (1987)
  • Everyone Needs a Friend/Boy and Arrow (1988)
  • Lovers In the Night/Dance with a Stranger (1988)
  • The Invisible Man/Little Woman (1989)
  • The Invisible Man (1989)
  • Let Go/Living in the Future (1991)
  • Great Hits (1991)
  • Everyone Needs a Friend (1992)
  • Cruel World (1994)
  • Our Moment in Time (1994)
  • Only Love (1994)
  • Long December Nights (1994)
  • Running out of Time (1997)
  • Everyone Needs a Friend (1998-jubileumsversjon) (1998)
  • Happy Sound (1999)
  • Heaven's Here Tonight (1999)
  • Party (2007)

CameraRediger

  • Plastic Lady Emily/Radio 78,9 (1983)

Deltar påRediger

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.